Inghetata de capsuni

de cristeena20 in Dulciuri, 21 Mai 2014 | 5662 vizualizari

 

pentru prima data fac inghetata in casa si sincer de acum incolo voi mai face , deoarece nu se poate compara aroma si gustul cu cele cumparate. Aceasta inghetata pur si simplu te face sa plutesti..de buna ce e.

 

INGREDIENTE

  • 600 ml frisca lichida
  • 600 gr capsuni
  • 250 gr zahar
  • putin suc de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

 Spalam capsunile cu frunzulite cu tot si abia apoi le rupem de la fruct. Punem fructele intr-un lichidificator si mixam cu robotul pana devine lichid . 

Frisca se tine cateva ore in congelator  apoi o batem bine cu mixerul pana  se intareste. adaugam cativa stropi de lamaie si apoi zaharul treptat, mixand mereu.

 Incorporam sucul de capsuni treptat, amestecand cu o lingura cu miscari de sus in jos, ca la pandispan..

Turnam in forme si dam la congelator. servim cu bucati de capsuni si frunzulite de menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni